Intrebari de la cititori: achizitie laptop

Da mai departe daca iti place:

laptopIntrebari de la cititori

  • Intrebare: „Salutare. As dori sa imi achizitionez un laptop dar nu am buget pentru unul nou. Cineva mi-a recomandat un laptop second hand dar am ceva dubii. De unde stiu ca nu ma pacalesc si ca laptopul sh pe care o sa il cumpar nu se va strica la cateva zile sau saptamani? Ce garantie am? Si o alta intrebare este legata de ce sanse am sa gasesc un laptop decent intre 500 si 700 de lei.”


In primul rand, daca doresti sa fii sigur ca nu vei avea probleme cu un laptop sh cumparat, iti recomand sa cumperi doar de la firme care ofera factura si garantie. Daca alegi sa cumperi de pe site-uri de anunturi, evita vanzatorii privati si cauta firmele care au anunturi pe site-ul respectiv. Inainte de a comanda adreseaza intrebarile potrivite celor de la magazin si anume, daca eliberaza factura si garantie si daca laptopurile au fost reparate pe placa de baza. Daca primesti factura si garantie si te asiguri ca nu a fost umblat pe placa de baza, atunci esti in mare parte asigurat.
Iti mai recomand sa verifici parerile clientilor despre magazinul respectiv, fie pe facebook fie pe google plus, pentru ca acolo review-urile nu pot fi sterse si vei putea citi atat review-urile pozitive cat si cele negative.

Legat de buget, exista multe variante cu configuratii decente cum ar fi laptopul Lenovo T400 cu procesor Core2Duo si 4 GB de memorie Ram, laptop ce costa undeva in jur de 600 de lei cu garantie! Cel mai bine este sa ceri o lista de laptopuri sh si sa iti cauti acolo modelul potrivit dupa configuratie si buget.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test