Ia un laptop ieftin prin programul rabla pentru laptop

Da mai departe daca iti place:

Iti doresti un laptop dar nu prea ai bani? Daca ai un laptop vechi sau defect, pe acasa, il poti schimba intr-un voucher de reducere, pe care il poti folosi la achizitia unui laptop second hand.
Daca detii deja un laptop vechi sau defect, probabil stii ca inca mai are o valoare. Desigur, daca nu vorbim despre un laptop mult prea vechi, de pe care nu se mai poate recupera nimic.
Daca laptopul mai are display functional, sau poate un hard disk functional si alte componente interne precum placa de baza, procesor, invertor, unitate optica sau altele, acesta iti poate aduce o reducere de minim 100 de lei la achizitia unui laptop sh. Cu toate ca nu pare o reducere prea consistenta, aceasta este totusi importanta, mai ales ca un laptop sh poate costa si 300 de lei. Cu reducere de 100 de lei, asta ar insemna ca ati cumpara un laptop sh, perfect functional si cu garantie, la doar 200 de lei. Desigur ca acest laptop nu va fi bun pentru jocuri, editare foto, vizionare filme in format hd si alte taskuri care necesita resurse mai consistente.
Daca doriti sa cumparati un laptop sh de 1000 de lei, nu doar ca veti face o afacere rentabila, dar veti beneficia si de un discount mai consistent, pentru laptop defect pe care il aveti.
Reducerile cresc in functie de modelul laptopului defect, starea acestuia, tipul defectului si laptopul pe care doriti sa il cumparati.
Important este ca reducerile chiar sunt reale iar acest lucru poate fi verificat, urmarind preturile la laptopuri sh in magazinele online care au si programul rabla. Reducerea va fi aplicata la pretul de lista de pe site, astfel stiti ca reducerea este reala.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test