How to Survive – supravietuire zombie

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d shooter impuscaturi How to Survive zombi zombieHow to Survive este un joc de supravietuire horror, in care personajul principal este atacat de hoarde de zombie. Actiunea are loc pe mai multe insule, acest element fiind asemanator cu alt joc cu atacuri zombie – Dead Island – pe care il voi prezenta in curind pe site.

Perspectiva jocului How to Survive este top-down, adica imaginea este afisata de deasupra personajului principal. Jocul are citeva limitari – astfel camera nu este controlata de jucator, ci este mutata automat de joc. In unele momente, acest lucru nu este facut foarte bine, iar zombie pot sa atace brusc. Acest fapt, combinat cu viteza foarte mare a unor tipuri de zombie, poate duce la moartea prematura a jucatorului.

O optiune foarte interesanta a jocului este  modalitatea de creare a unor arme si obiecte noi, prin combinarea mai multor elemente. De exemplu, se poate crea foarte repede, inca din primele faze ale jocului, o pusca sau un pistol cu aer comprimat, care sint mult mai bune decit betele de lemn pentru a ucide zombi. Prin combinare pot fi create si alte lucruri folositoare: bandaje, feluri de mincare, diverse potiuni. In acest fel, folosind cele peste 100 de obiecte gasite pe harta de joc, puteti sa duceti la bun sfarsit misiunile.

Cerintele de sistem pentru jocul zombie horror How to Survive sint unele medii. Procesorul trebuie sa fie cel putin dual core sau mai puternic. In schimb, placa video potrivita este, practic, orice model din oferta actuala.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test