GTA V – unul din cele mai bune jocuri din toate timpurile

Da mai departe daca iti place:

GTA V joc 3d game cerinte sistem bestconfig queensoft queen soft placi video 2015 masini curse cars shooter Grand Theft AutoGTA V este unul din cele mai asteptate jocuri din anul 2015 si unul din cele mai bune jocuri din toate timpurile. Primul joc din seria Grand Theft Auto a aparut in anul 1997, iar seria cuprinde in total 15 jocuri.  Desi GTA V a aparut in 2013 pentru PlayStation 3 si Xbox 360, versiunea pentru PC a aparut in data de 14 aprilei 2015.

GTA V are o lista foarte lunga de elemente noi, toate contribuind la realizarea unu joc foarte spectaculos, atit din punct de vedere tehnic, cit si artistic. Una din cele mai vizibile imbunatatiri este partea grafica: jocul arata absolut superb si, cel mai important, functioneaza foarte bine si pe placi video medii, cu un pret accesibil tuturor.

Un alt element care sare in ochi imediat este optiunea de a afisa jocul la persoana a treia – din spatele personajului (third person) dar si la persoana intii – actiunea vazuta prin ochii personajului (first person). Astfel, cind sinteti la volan, interiorul masinii este reprezentat detaliat, vitezometrul functioneaza foarte bine si nu mai aveti nevoie de un MOD special pentru acesta.

Fata de jocurile anterioare, sint disponibile mult mai multe misiuni (principale si secundare), vehicule (masini, camioane, submarin, dirijabil), arme si posturi de radio.

Cerintele de sistem pentru jocul GTA V sint unele relativ ridicate. Procesorul recomandat este cel putin quad core,  de la Intel sau AMD. Placa video, cum spuneam si mau sus, poate sa fie din zona medie, jocul este foarte bine optimizat si functioneaza fara lag sau intepeniri. In ceea ce priveste partea de software, jocul functioneaza doar pe variantele Windows 7 si 8 pe 64 bits.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test