GTA IV si GTA V – jocuri shooter cu masini

Da mai departe daca iti place:

best config queen soft joc 3D GTA IV GTA V grand theft auto masini impuscaturi shooter driveGrand Theft Auto IV este unul din cele mai bune jocuri aparute vreodata. Jocul se incadreaza in genul shooter, joc cu impuscaturi, cu masini. De asemenea, este un joc de tip open-world, adica lume deschisa. Puteti sa jucati diverse misiuni la un moment dat, in diverse parti ale hartii, jocul nu are un scenariu ce trebuie respectat 100%.

GTA IV este, de fapt, al saselea joc din seria Grand Theft Auto – primele au fost 2D: Grand Theft Auto si Grand Theft Auto 2, apoi a inceput seria 3D: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City si Grand Theft Auto: San Andreas. Spre deosebire de alte serii de jocuri, la GTA fiecare joc nou a fost mai bun decit precedentele, aducind o serie de inovatii, elemente de grafica si sunet spectaculoase, gameplay interesant si atractiv.

GTA IV este si unul dintre cele mai pretentioase jocuri pentru calculator. Performanta maxima se atinge in joc numai cu ajutorul unui calculator puternic.

Prcesorul trebuie sa fie cel putin dual core cu viteza de peste 1.8 GHz, memoria cel putin 2 Gb, dar mult mai recomandat ar fi 4 sau 8 Gb de RAM.

Placa video este cea mai problematica piesa pentru acest joc, recomandabil ar fi una dintre acestea, pentru o performanta cit mai buna in joc, la rezolutii si detalii cit mai mari.

Si, la final, bonus, citeva imagini din noul joc GTA V, programat sa apara pe in vara anului 2014. Mai avem putin de asteptat !

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test