Grid 2 – curse de masini

Da mai departe daca iti place:

GRID 2 joc 3d game cerinte sistem bestconfig queensoft queen soft placi video 2015 masini curse carsGRID 2 este un joc de curse ce combina realismul cu accesibilitatea. Desi este aparut in 2013, jocul se prezinta foarte bine in comparatie cu alte jocuri mai noi. Grafica, dar si sistemul de joc, sint foarte bine realizate si optimizate, iar jocul ruleaza foarte bine si pe calculatoare medii ca performanta. Jocul este disponibil pentru calculatoare Windows PC si Mac OS X, dar si pentru console PlayStation 3 si Xbox 360.
Jocul include peste 50 de trasee, prin orase celebre (Paris, Miami), piste speciale de curse (Indianapolis, Red Bull Ring), dar si trasee de sprint (Pacific Way, Big Sur, Sakura Pass). Numarul de masini disponibile in joc este de peste 70, de-a lungul a 40 de ani de istorie automobilistica. Masinile pot fi personalizate folosind o serie de abtibilde presetate din joc (nu pot fi folosite alte grafice) si o paleta intreaga de culori.

O lipsa foarte importanta din joc este modul de vizualizare din cabina, direct in spatele volanului. Sint disponibile alte 4 unghiuri de vizualizare a imaginii: in fata masinii- direct deasupra soselei; deasupra motorului, a capotei din fata; in spate, aproape de masina; in spate, putin mai departe de masina.

Cerintele de sistem pentru joculde curse GRID 2 sint unele medii si accesibile pentru toti gamerii.

Jocul functioneaza foarte bine pe un procesor dual core, Intel Core 2 Duo sau AMD X2.

GRID 2 merge chiar si pe o placa video integrata (onboard) Intel HD Graphics sau placi video dedicate, cel putin AMD HD2600 sau NVIDIA Geforce 8600.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test