Grey Goo – strategie tip Starcraft

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc Grey Goo strategie alienGrey Goo este o clona destula de simpla a celebrelor jocuri Starcraft. Acelasi sistem de harti rectangulare, acelasi tip de peisaj extraterestu, presarat de diverse obstacole, un sistem de 3 rase cu care se poate juca: uman, Beta, Goo, fiecare din ele cu punctele tari si slabe corespunzatoare.

Diferentele si elementele de noutate sint date de specia Goo, total diferita de cele precedente din jocurile de strategie. Aceasta specie nu are cladiri, care sa stringa materiile prime si apoi sa produca unitati. In schimb, specia Goo distruge si asimileaza cladirile si unitatile inamice, pentru propria dezvoltare si imbunatatire.Unitatea primordiala este Mother Goo (Mama Goo), similara cu Probe/CSV/Drone de la Starcraft. Dupa ce Mother Goo acumuleaza suficiente materiale, din aceasta se desprinde o portiune, ce poate deveni o unitate militara sau o alta Mother Goo.

Un alt element de noutate se refera la fog-of-war – partile intunecate, nedescoperite ale hartii. Pentru a vedea ce este pe o portiune de harta, trebuie neaparat sa deplasati acolo o unitate terestra. Astfel, un atac exclusiv aerian poate sa dea gres, deoarece unitatile zburatoare nu descopera harta si nu puteti sa vedeti inamicii.

Cerintele de sistem pentru jocul de strategie Grey Goo sint unele medii. Jocul merge foarte bine, fara lag sau intepeniri, pe orice placa video din oferta actuala. In ceea ce priveste procesorul, orice model dual core sau mai puternic este potrivit pentru jocul de strategie Grey Goo.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test