Goat Simulator – joc cu capre :)

Da mai departe daca iti place:

best config queensoft joc 3D goat simulator capra capreGoat Simulator – un joc cu o capra. Da, ati auzit bine, este un joc in care controlati o capra. Un animal, de altfel, interesant. Da cu coarnele, agata cu limba, zboara cu jetpack, provoaca explozii uriase.

Cred ca este primul joc in care personajul este un animal, reprezentat exact ca in realitate. Au mai fost pina acum jocuri cu animale, dar acestea erau scoase din desene animate, prezentate in mod caricatural. In Goat Simulator, capra arata ca orice alta capra, patru picioare, o coada, doua coarne. Dar, in momentul in care lovesti o masina si aceasta explodeaza spectaculos, nu mai e nimic normal la capra asta !

Aproape tot peisajul poate fi distrus: masini, garduri de lemn, geamuri, mese, scaune. Aceste distrugeri iti aduc o tona de puncte. Nu pot fi distruse zidurile, gardurile mai solide, citeva masini care circula pe sosea, si nici cladirile. Poate va aparea Goat Simulator 2, cu o gramada de imbunatatiri.

Cerintele de sistem pentru Goat Simulator sint acceptabile: functioneaza pe orice Windows XP/Vista/7/8, orice placa video din oferta actuala poate sa ruleze Goat Simulator fara sa intepeneasca, procesorul merge orice model cel putin dual core, indiferent daca este produs de Intel sau AMD.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test