Ghost Recon Phantoms – shooter online gratuit

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d shooter impuscaturi fps online gratis gratuit free Ghost Recon PhantomsTom Clancy’s Ghost Recon Phantoms este un joc shooter online multiplayer gratuit. Personajul este prezentat din spate, adica jocul este de tip „vedere persoana a treia” (third person perspective). Este cel de-al 13-lea joc din seria Ghost Recon.

Cel mai interesant element de noutate adus de joc este sistemul de ascundere al jucatorului dupa diverse obstacole (cover). Astfel, orice cutie, zid si elemente din harta de joc pot fi folosite pentru acoperire fata de inamici. Aceasta duce la o tactica si cooperare intre jucatorii unei echipe mult imbunatatite fata de alte jocuri similare.

Jucatorul are la dispozitie 3 clase: assault (atac), recon (recunoastere) si support (suport). Fiecare dintre clase are o serie de avantaje si dezavantaje: assault – arme automate, putere de foc sporita, dar viteza medie; recon – echipat cu pusca cu luneta si mitraliere mici, viteza mare, dar armura putina; support – putere de foc foarte mare, dar viteza cea mai mica.

Deocamdata sint disponibile doar 10 harti de joc: 3 pentru jucatorii incepatori, de nivel mic; toate 10 disponibile pentru jucatorii mai avansati.

Jocul dispune de un sistem foarte ciudat de servere / meciuri: acestea sint create automat, fara interventia jucatorilor. Dupa formarea automata a doua echipe, de cite 8 jucatori fiecare, sint prezentate 2 harti, alese de server. Jucatorii aleg harta favorita si meciul incepe. Fiecare meci are 2 sau 3 runde, de durata variabila, alese tot de server. Deci, practic, juatorii nu prea pot sa aleaga harta si echipa sau alte elemente clasice ale unui joc multiplayer. Pentru a juca o harta anume, trebuie sa faceti parte dintr-un clan si sa participati la un meci intre clanuri.

Cerintele de sistem pentru jocul Ghost Recon Phantoms sint unele foarte acceptabile, chiar scazute ca pret. Orice placa video din oferta actuala poate sa ruleze acest joc multiplayer online 3D gratis, fara frameuri si fara intepeniri. Orice fel de procesor, chiar si modele mai vechi single core, este potrivit pentru acest joc.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test