Gauntlet Slayer Edition – monstri din abisuri

Da mai departe daca iti place:

Gauntlet Slayer Edition joc 3d game cerinte sistem bestconfig queensoft queen soft placi video 2015 placi video 2016Gauntlet Slayer Edition este cel mai nou joc, cel de-al noualea, din seria Gauntlet, lansata in anul 1985. Jocul este disponibil pe platformele Windows PC si Playstation 4.

Actiunea jocului este afisata de deasupra, intr-o perspectiva 2.5 D – personajului principal se poate misca stinga/dreapta, inainte/inapoi si, uneori, poate sa sara peste anumite obstacole.  Zonele de joc sint catacombe si pesteri pline de monstri si tot felul de obstacole. Desfasurarea actiunii este foarte simpla, trebuie doar sa ucizi inamicii in stinga si in dreapta si sa colectezi cheile care permit avansarea in nivel.

Jocul nu are pretentii foarte mari, grafica este una destul de simpla. Abianta sonora este OK, nu iese cu nimic in evidenta. Exploziile masive si fulgerele mai condimenteaza din cind in cind actiunea destul de liniara.

Cerintele de sistem pentru jocul cu monstri Gauntlet Slayer Edition sint unele relativ accesibile. Procesorul minim recomandat este unul dual core. Jocul functioneaza fara probleme pe orice placa video din oferta actuala.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test