Gas Guzzlers Extreme – masini dotate cu arme

Da mai departe daca iti place:

best config queensoft joc 3D gas guzzlers masini race curse racing gameGas Guzzlers Extreme este un foarte interesant joc de curse, dar cu o mica Рmare diferenta: masinile sint dotate cu arme si poti sa iti distrugi oponentii intr-o mare de flacari si gloante.

Jocul este destul de nou, aparut in anul 2003. Oferta mai multe tipuri de competitii: curse rapide, cariera, multiplayer online. In prima faza, pentru cursele rapide sint disponibile doar 2 masini, o singura arma (mitraliera) si 4 tipuri de traseu. In modul cariera se incepe tot cu un set dredus de masini si arme, apoi, pe masura ce inaintati in joc si stringeti victorii, puteti sa cumparati masini noi, arme mai puternice si tot felul de presonalizari tuning ale masinilor.

Desi este un joc fara pretentii, in timpul inregistrarii veti observa unele intepenirii ale imaginii. Acestea au aparut din cauza inregistrarii video, cu Fraps. Daca nu fac inregistrare, jocul merge foarte bine, fara probleme.

Cerintele de sistem ale jocului Gas Guzzlers Extreme sint medii: functioneaza pe orice Windows XP/Vista/7/8, orice placa video din oferta actuala poate sa ruleze acest joc de curse 3D fara sa intepeneasca si fara sa frameze, iar procesorul poate sa fie orice model cel putin dual core, indiferent daca este de la Intel sau AMD.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test