Game of Thrones – joc de calculator

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3D Game of Thrones Urzeala TronurilorJocul Game of Thrones, aparut in 2014, este bazat pe cartile din seria A Song of Ice and Fire si pe serialul tv cu acelasi nume. Jocul are aceeasi structura episodica, precum serialul, iar acesta este primul dintr-o serie de 5 jocuri.  Un alt element asemanator cu serialul este faptul ca actiunea este controlata prin intermediul a cinci personaje.

Spre deosebire de serialul TV, jocul prezinta mai multe alternative, iar desfasurarea actiunii poate sa urmeze diverse cursuri, in functie de alegerile facute de jucator. Astfel, jocul poate fi parcurs de mai multe ori, de fiecare data actiunea fiind diferita, daca si raspunsurile si deciziile sint diferite.

Jocul Game of Thrones a fost creat de compania Telltale Games, specializata in acest tip de jocuri, alte titluri lansate fiind The Walking Dead, The Wolf Among Us si Tales from the Borderlands. Actiunea jocului se desfasoara in paralel cu cea a serialului TV, de la finalul sezonului 3 si pina la inceputul sezonului 5.

Cerintele de sistem pentru jocul Game of Thrones sint unele medii. Orice placa video din oferta actuala poate sa ruleze fara probleme acest joc, fara sa intepeneasca si fara sa frameze. Procesorul minim recomandat este orice model actual, cel putin dual core – Intel de la Core 2 Duo in sus, sau AMD Athlon X2 sau mai mare.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test