FireFall – joc gratuit shooter online

Da mai departe daca iti place:

best config queen soft joc shooter 3D firefall fps online multiplayerFireFall este un joc online multiplayer shooter 3D gratuit. Deocamdata este in stadiul beta si se poate accesa aici, pe pagina oficiala.

FireFall aduce o schimbare inovatoare in lumea jocurilor cu impuscaturi online: un mod de joc nou, inovator – misiuni single player, plus un mod de joc clasic, deathmatch, multiplayer. Cele doua moduri de joc se completeaza foarte bine. Prin realizarea misiunilor single player – care sint ceva mai usoare – se pot stringe puncte, cu care puteti achizitiona arme, armuri si diverse bonusuri pentru misiunile multiplayer.

Cele doua moduri de joc se desfasoara in medii si scenarii diferite. Misiunile single player intr-o harta foarte larga, cu multe destinatii, optiuni si locuri de vizitat. Misiunile multiplayer au loc in harti ceva mai mici, cu multe obstacole potrivite meciurilor incinse din joc.

De asemenea, jocul beneficiaza de multe arme si gadget-uri noi. De exemplu, pentru sarituri, jucatorul este dotat cu un jetpack care permite realizarea de salturi foarte inalte si foarte lungi.

Fiind in stadiul beta, jocul inca nu este optimizat. Deci s-ar putea sa functioneze ceva mai greu, chiar daca cerintele de sistem nu sint foarte mari. Pentru performante bune, aveti nevoie de o placa video din gama medie, seria nVidia GT600 sau AMD HD 6000. Pentru procesor, este potrivit aproape orice model aflat pe piata la ora actuala.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test