Farming Simulator 15 – taranul e pe camp

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3D masini farming simulator 15 2015 ferma combina tractorFarming Simulator 15 este cel mai nou joc din seria dedicata fanilor simularilor de agricultura. Puteti deveni fermier in toata regula cu acest simulator 3D. De la imperecherea animalelor la stringerea culturii de pe camp, de la defrisari masive de paduri la comercializarea produselor proaspete, de la spalat utilajele agricole la cules fructe, jocul are o serie noua de elemente ce-i sporesc farmecul si atractivitatea.

Noul motor grafic aduce jocul la nivelul de calitate cerut lansarilor din 2014. In acelasi timp, cerintele de sistem se mentin la un nivel acceptabil, astfel incit jocul poate fi rulat pe calculatoare accesibile ca pret.

Au fost imbunatatite modele de masini agricole si apar 41 de marci de renume in domeniu: MAN, New Holland, Case IH, Deutz-Fahr, Husqvarna. In total, sint disponibile peste 140 de utilaje, pentru tot felul de munci ale cimpului.

Atmosfera audio este in general buna, se potriveste destul de bine cu tema generala a jocului. Singurul lucru ce lipseste este un post de radio. Utilajele agricole moderne – combine, tractoare – sint dotate cu cele mai noi tehnologii – GPS, pilot automat. In schimb, un simplu radio lipseste  cu desavirsire din acest joc ce contine „2015” in denumire. Sa speram ca va aparea un patch pentru a corecta aceasta scapare.

Cerintele de sistem pentru jocul 3D Farming Simulator 15 sint unele medii, accesibile ca pret si performanta. Orice placa video din oferta actuala, chiar si modele mai vechi – nVidia GeForce 8600 sau AMD ATI Radeon HD 2600 – poate sa ruleze acest joc de simulare, fara intepeniri si fara frameuri. Farming Simulator 15 ruleaza fara probleme pe orice fel de procesor, chiar si pe modele mai vechi single core.

La fel ca si celelalte jocuri din seria Farming Simulator, sint disponibile foarte multe MOD-uri, care aduc o multime de imbunatatiri si adaugiri jocului: utilaje si echipamente noi, harti, texturi, obiecte si multe altele.

La final, va prezint un scurt video cu toatele controalele si tastele din joc. Sint foarte multe, pentru a putea controla toate optiunile si elementele de joc.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test