Far Cry 3 – unul din cele mai bune shootere 3D

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d shooter Far Cry 3 impuscaturiFar Cry 3 este unul dintre cele mai bune jocuri de tipul shooter 3D. Aparut in anul 2012, face parte din seria Far Cry, realizata de Ubisoft.

Jocul este de tip open-world, adica lume deschisa. Actiunea jocului nu este liniara, nu trebuie sa jucati misiunile si hartile intr-o ordine perfect pre-stabilita. Puteti sa jucati diverse misiuni la un moment dat, puteti sa explorati diverse parti ale hartii, nu trebuie sa respectati un anume scenariu. Pe linga cele 38 de misiuni principale, jocul are si 14 misiuni secundare plus 8 misiuni de vinatoare, in care trebuie sa ucideti anumite animale prezente in peisajul jocului, folosind doar anumite tipuri de arme. Fiecare misiune principala terminata cu succes aduce un plus de experienta si arme noi.

Toate jocurile din Sera Far Cry au o crafica si o atemosfera audio foarte bine puse la punct. Detaliile sint umitoare, vegetatia reactioneaza la actiunile jucatorului (miscare, explozii, foc de arma). Totusi, nu mai pot fi distruse atit de multe elemente de decor ca in jocurile precedente. De exemplu, in Far Cry 2 se putea taia un copac folosind gloante sau explozibili; in Far Cry 3, copacii doar se misca sub efectul gloantelor sau grenadelor.

Cerintele de sistem ale jocului Far Cry 3, pentru performanta maxima, sint destul de mari: cel putin nVidia GeForce GT 640 sau nVidia GeForce GTX 260, respectiv ATI AMD Radeon HD 4850 sau ATI AMD Radeon HD 6770.

Procesorul recomandat este Intel i3 sau mai bun, respectiv Athlon64 X2 sau mai bun. Memoria RAM recomandata este de cel putin 4 Gb.

Puteti vedea in filmul de mai jos o scurta prezentare a jocului Far Cry 3.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test