Evolve – selectie naturala cu monstri

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d shooter impuscaturi fps evolve multiplayer monstriEvolve este un shooter multiplayer, cu lupte intre soldati umani si monstri extraterestri. Jocul a fost lansat in anul 2015 si este disponibil pentru Microsoft Windows PC si console PlayStation 4 si Xbox One.

Actiunea jocului se desfasoara pe harti relativ mici, atit online (multiplayer) cit si solo (singleplayer). In ambele moduri, infruntarea are loc intre doua echipe: una de 4 personaje umane si un monstru. Jucatorul poate sa iti aleaga oricel rol, fie de soldat, fie de monstru.

Echipele asimetrice, in aparenta, se echilibreaza in momentul in care descoperiti avantajele si dezavantajele fiecareia dintre ele. Soldatii umani sint mai multi, se misca mai repede, au mai multe arme la dispozitie, pot sa adopte diverse strategii de atac si aparare. Monstrul poate sa evolueze la diverse nivele superioare, este mult mai masiv, are nivelul de sanatate mai ridicat, dispunde de citeva posibilitati de atac – precum aruncarea de bolovani si scuiparea de flacari.

Sint disponibile 5 moduri de joc multiplayer online: Hunt/Vanatoare (soldatii trebuie sa udica monstrul inainte ca acesta sa distruga  o cladire strategica; monstrul trebuie sa evolueze la nivelul 3 sau sa omoare toti soldatii), Nest/Cuibul (monstrul trebuie sa protejeze 6 oua, iar soldatii trebuie sa le distruga), Rescue/Misiune de salvare (soldatii trebuie sa salveze colonisti din diverse puncte ale hartii, monstrul trebuie sa-i omoare), Defend/Aparare (soldatii trebuie sa apere o statie de alimentare de atacul neincetat al monstrilor, mari si mici) si Arena (deathmatch clasic, eliminarea echipei adverse).

Cerintele de sistem pentru jocul first person shooter Evolve sint unele relativ medii spre ridicate. Jocul functioneaza bine si pe procesoare de generatie mai veche, procesor dual core, Intel Core 2 Duo sau AMD X2. Cerintele pentru placa video sint ceva mai pretentioase, aceasta trebuie sa fie compatibila DirectX 11 – nVidia GeForce GTX 560 sau AMD Radeon HD 5xxx. – deci modele mai noi.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test