Euro Truck Simulator 2 – camioane grele

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3D masini curse Euro Truck Simulator 2 camioane camionEuro Truck Simulator 2 este unul din putinele jocuri cu camioane. Aparut in anul 2013, jocul a beneficiat de multe actualizari si imbunatatiri. Actiunea jocului are loc in Europa, in 82 de orase din 13 tari.

Odata cu evolutia in joc, puteti sa cumparati camioane noi, garaje, puteti sa angajati soferi sa lucreze pentru voi. Sint disponibile 9 modele de camioane, fiecare cu 1 sau 2 variante. Fiecare model de camion poate fi imbunatatit, astfel incit numarul total de masini devine destul de mare.

Actiunea jocului este foarte realista, de la modul foarte greu in care se conduce un camion, pina la amenzile si taxele de autostrada de trebuie platite. Astfel, puteti sa ramineti fara bani de reparatii sau cumparaturi foarte repede, daca aveti un stil de condus agresiv.

Pe linga actualizarile oficiale, sint disponibile foarte multe modificari neoficiale (mods-uri): harti, camioane si autobuze, noi modele de vopsea pentru camioane (skins), piese pentru tuning camioane.

Cerintele de sistem pentru jocul Euro Truck Simulator 2 sint unele medii. Jocul functioneaza foarte bine pe orice fel de placa video din oferta actuala. Procesorul potrivit pentru jocul de camioane 3D Euro Truck Simulator 2 este orice model dual core sau mai mare, indiferent daca este produs de Intel sau de AMD.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test