Enemy Front – shooter de razboi

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d shooter impuscaturi fps Enemy Front razboi mondialEnemy Front este un shooter 3D, a carui actiune se desfasoara in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Personajul principal, totusi, nu este un soldat, ci un corespondent de razboi. Acesta colaboreaza cu diverse grupuri din Rezistenta, de-a lungul si de-a latul Europei. Unele dintre aceste actiuni sint bazate pe fapte reale.

Misiunile din acest shooter nu inseamna intotdeauna sa omori toti inamicii. Jocul este o combinatie de actiune si furisat pentru a indeplini obiectivul anumitor misiuni.

Jocul Enemy Front dispune si de 3 moduri de joc multiplayer: Deathmatch, Deathmatch pe echipe si Radio Transmission – trebuie sa capturezi turnuri radio pentru a transmite un mesaj. Deocamdata sint doar 4 harti multiplayer, dar sper sa apara mai multe in curind.

Grafica jocului este decenta, desi nu se ridica la nivelul jocurilor de top 2014. Coloana sonora si sunetele ambientale sin destul de bine realizate, reusind sa nu produca probleme.

Cerintele de sistem pentru jocul 3D Enemy Front sint unele acceptabile, atit ca pret, cit si ca performanta.

Jocul functioneaza fara sa frameze pe orice placa video din oferta actuala.

Procesorul recomandat este orice model cel putin dual core, indiferent daca este model Intel sau AMD.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test