Dragonball Xenoverse – bataie maxima

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc Dragon ball Z 3D bataie lupte Dragonball XenoverseDragonball Xenoverse este cel mai nou joc din celebra serie manga Dragonball Z, aparut in februarie 2015. Jocul este disponibil pentru Microsoft Windows PC si consolele PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 si Xbox One.

Actiunea jocului se desfasoara intr-un univers 3D complet interactiv. Orice obstacol din zona de joc poate fi distrus, actiunea putindu-se desfasura in aer, pe sol si sub apa. Hartile din joc sint foarte mari si pot fi parcurse rapid, datorita puterilor speciale ale jucatorilor.

Pe linga posibilitatea de a crea un personaj nou in joc si citeva harti noi, povestea din Dragonball Xenoverse nu respecta tema clasica din seria Dragonball. Astfel, eroul jocului trebuie sa-i invinga pe Towa si Mira, care au distorsionat curgerea normala a timpului.

Grafica jocului este detaliata doar in privinta personajelor. Astfel, in timpul luptei, fata personajelor afiseaza diverse expresii, in functie de loviturile primite. De asemenea, actiunea este presarata cu diverse replici, specifice genului tipat si urlat din serialele de desene animate japoneze. Paisajele in care se desfasoara luptele sint realizate destul de simplist, per total grafica este una medie.

Cerintele de sistem ale jocului de batai 3D Dragonball Xenoverse sint unele medii, accesibile ca pret. Jocul ruleaza fara lag si fara intepeniri pe orice placa video din oferta actuala. Orice procesor dual core sau mai puternic este potrivit pentru jocul cu lupte Dragonball Xenoverse.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test