Dirty Bomb – shooter gratuit

Da mai departe daca iti place:

Dirty Bomb bestconfig queensoft joc 3d shooter impuscaturi fps gratis gratuitDirty Bomb este un shooter multiplayer online gratuit. Jocul este publicat gratis pe platforma Steam.

Pentru inceput, jocul ofera trei personaje cu care puteti juca: Skyhammer (echipat cu pusca M4A1, pistol si cutit), Aura (shotgun Remburgh 7, pistol si cutit) si Arty (Dreiss AR, pistol si cutit). Desi munitia este destul de lmiitata, este posibil sa va aprovizionati de la un coleg de echipa.

Jocul dispune de 5 harti momentan. Fiecare harta are mai multe obiective si trasee de urmat pentru a invinge inamicul.

Sint disponibile 3 moduri de joc: Objective (trebuie indeplinite obiectivele hartii), Stopwatch (similar cu Objective, dar meciul are doua runde, fiecare echipa este, pe rand, atacator si aparator) si Execution (cel mai bun din zece runde. O runda este castigata atunci cind o echipa este eliminata complet).

Jocul dispune de peste 30 de arme, fiecare avind 10 caracteristici si puncte tare si slabe (putere de oc, numr de gloane in incarcator, gradul de ingreunare al miscarilor jucatorului, timpul de reincarcare, etc.).

Cerintele de sistem pentru shooterul 3D gratuit Dirty Bomb sint unele destul de modeste, accesibile pentru orice jucator. Procesorul minim recomandat este unul dual core. Jocul functioneaza fara lag pe orice placa video din oferta actuala.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test