Deadpool – intro si secvente lupta

Da mai departe daca iti place:

best config deadpool intro gameplayNoul joc Deadpool este destul de interesant si merge bine la rezolutie si detalii medii.

Are inca de la inceput doua tipuri de arme: o pereche de sabii ninja si o pereche de pistoale. Sint disponibile diverse figuri si scheme de lupta, atit cu sabiile, ci si cu pistoalele – cel mai misto mi s-a parut faza cind trage cu pistoalele pe spate.

Comentariile audio sint foarte amuzante, merita sa te invirti prin camere, sa explorezi fiecare colt si detaliu doar pentru a auzi ce mai scoate pe gura eroul.

Puteti viziona mai jos doua filme, unul cu introducerea si unul cu citeva secvente de lupta. Jocul a mers bine in teste, nu frameaza si nu se inteapa.

Cerintele minime ale jocului sint: procesor Intel Core 2 Duo sau AMD Phenom, placa video GeForce 8800 sau Radeon HD 4850 si 2 Gb de memorie RAM.

O configuratie recomandata ar fi: procesor Intel 3220 la 3,3 GHz sau AMD A6 X2 6400K la 3.90GHz, cel putin 4 Gb de memorie RAM si o placa video MSI nVidia GeForce GTX650 cu 1 Gb de memorie GDDR5 sau Sapphire ATI Radeon HD7770 tot cu 1 Gb de memorie video GDD5.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test