Dead Rising 3 – invazie de zombie

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d shooter impuscaturi fps Zombie dead rising 3Dead Rising 3 este cel mai nou joc din seria Dead Rising – supravietuire horror 3D, aparut in septembrie 2014. Jocul este disponibil pentru Windows PC si Xbox One.

Punctul forte al jocului este harta de joc foarte mare, mai intinsa decit primele doua jocui luate la un loc. Astfel, pe aceasta harta imensa pot fi prezenti mult mai multi zombie. Din pacate, din aceasta cauza jocul are cerinte de sistem destul de mari, dupa cum veti vedea mai jos.

O alta noutate folositoare este aceea ca jocul poate fi salvata in orice moment. Este disponibil si modul de joc Nightmare – Cosmar –  pentru jucatorii avansati, in acest mod salvarea jocului se face automat, doar in anumite momente predefinite.

La fel ca si in jocul precedent, puteti sa fabricati arme noi – Combo Weapons – prin combinarea celor gasite in joc. Dar, acum puteti sa fabricati aceste arme oricind, in orice moment si orice loc, nu neaparat la bancul de lucru. Similar, puteti sa realizati si vehicule modificate – Combo Vehicles – cu o rezistenta si putere de distrugere mai mare decit masinile obisnuite.

In functie de desfasurarea actiunii, jocul dispune de 5 finaluri diferite. Dintre acestea, unul singur – S-ending – ne prezinta o situatie optimista: remediul pentru infectia zombie este in singele lui Nick si poate fi folosit pentru a opri invazia. In celelalte 4 finaluri, infectia se raspindeste in toata America si, poate, chiar si mai departe.

Cerintele de sistem pentru Windows ale jocului Dead Rising 3 sint unele destul de mari. Si datorita faptului ca este vorba de un joc masiv, cu foarte multe personaje si obiecte, dar si datorita faptului ca portarea de pe Xbox pe PC a fost facuta destul de prost. In primele versiuni, nici macar nu se putea schimba rezolutia jocului. Apoi au aparut un numar de 5 patchuri care au corectat o multile de probleme.

Jocul merge destul de slab pe placile video medii – in video de mai jos am folosit o placa video NVIDIA GeForce GT 630, iar performanta era slaba, undeva in jur de 20 fps. O placa video potrivita pentru performanta buna Dead Rising 3 este de la NVIDIA GeForce GTX 570 sau AMD Radeon 7870 in sus. Procesorul poate sa fie orice model de la i3 dual core in sus. Jocul functioneaza doar pe Windows 7 sau 8, neaparat versiunea pe 64 bits.
 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test