Dead Island – trei zombie si toti trei

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d shooter impuscaturi escape dead island riptide zombiDin seria cu zombie Dead Island au aparut, pina acum, trei jocuri: Dead Island, Dead Island Riptide si Escape Dead Island. Chiar daca primul joc a aparut in anul 2011, grafica si modul de joc sint foarte bune, chiar comparativ cu jocuri aparute in 2015. Primele doua jocuri sint mult mai realiste, de tipul open world – lume deschisa, personajul putindu-se misca aproape oriunde in harta, fara un traseu bine stabilit. Cel de-al treila joc – Escape Dead Island – pastreaza doar ideea generala – trebuie sa ucizi zombie. Grafica este total schimbata, acum jocul se prezinta sub forma unor desene animate, cu o realizare mult mai simplista. De asemenea, hartile sint mai mici si mai restrictive, senzatia de libertate este mult mai scazuta decit in celelalte jocuri.

Armele disponibile pentru macelarirea zombilor sint, majoritatea, arme albe, improvizate. Jocurile dispun de un sistem de acumulare puncte si bani, ce pot fi folosite pentru repararea, imbunatatirea dar si crearea de arme noi, prin combinarea materiilor prime gasite in zona de joc. Sint prezente si citeva arme de foc, dar munitia este foarte putina si trebuie folosita cu mare atentie.

Cerintele de sistem pentru cele 3 jocuri Dead Island sint aproximativ asemanatoare. Un procesor dual core sau mai puternic este potrivit pentru a rula cele trei jocuri cu zombie, fara intepeniri sau lag. Placa video necesara pentru o rulare fluenta este, practic, orice model din oferta actuala.


You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test