De unde cumparam laptopuri si calculatoare second hand?

Da mai departe daca iti place:

calculator second handLaptopurile si calculatoarele second hand au devenit foarte populare in ultimii ani mai ales ca service-urile si magazinele de specialitate au tot mai multe astfel de produse iar preturile au scazut foarte mult.
Un laptop sh poate fi achizitionat si cu 300 de lei iar pretul va fi influentat direct de configuratia laptopului si de dotarile acestuia. La fel este si cazul unui calculator sh, unde intervine totusi si necesitatea unui monitor, insemnand o alta mica investitie. Totusi, exista posibilitatea sa achizitionati la un pret foarte bun un sistem complet care sa includa si un monitor second hand.

De unde cumparam astfel de produse electronice sh?
Exista doua alternative si anume cumpararea de la firme sau de la persoane fizice. Cumparand de la persoane fizice de pe site-uri de anunturi de tip okazii sau olx, riscati sa cumparati un produs fie defect, fie cu un defect aleator ce se va repeta la scurt timp dupa ce veti ajunge acasa cu produsul.
Alegand firmele, eliminati in totalitate riscul de a va pacali si riscul de a cumpara un produs care sa nu fie conform.
Firmele sunt obligate sa emita bon fiscal si garantie pentru produsele comercializate astfel sunteti acoperiti in aproape orice situatie. Daca firma respectiva are si o politica de retur reala si in interesul clientului atunci considerati investitia facuta, una foarte buna!

Daca locuiti in acelasi oras in care isi desfasoara activitatea si magazinul de unde urmeaza sa cumparati, va recomandam sa va deplasati la punctul de vanzare pentru a testa produsul inainte si pentru a va asigura ca merge din prima insa si comenzile online sunt sigure daca alegeti firma potrivita si va asigurati ca primiti garantie ca exista politica de retur si ca plata o veti face dupa verificarea coletului!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test