Cum se instaleaza Windows 10 – tutorial video

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft cum se instaleaza cum instalez cum instalezi instalare windows 10Windows 10 a fost lansat in varianta finala la data de 29 iulie 2015 si se pare ca va reusi sa stearga rusinea produsa de Windows 8.

Butonul si meniul de start apar din nou, intr-o forma mult mai avansata. Intreaga interfata a fost destul de mult schimbata, astfel incit perioada de acomodare s-ar putea sa fie destul de lunga, chiar si pentru utilizatorii ceva mai avansati.

In video de mai jos aveti instructiuni generale de instalare de la zero, folodins un DVD sau stick USB bootabil. Video nu prezinta optiunea de upgrade – actualizare de la Windows 7 sau 8 la Windows 10.

Cerintele de sistem pentru Windows 10 sint destul de bune, aproape oricine poate sa instaleze si sa testeze acest nou sistem de operare.

Aveti nevoie de un procesor de 1 GHz sau mai rapid – adica orice procesor din oferta actuala. Memoria RAM trebuie sa fie cel putin 1 GB (pentru varianta Windows 10 x86, adica 32 bit) sau 2 GB (pentru varianta Windows 10 x64, adica 64 bit).

Spatiul liber pe hard disk trebuie sa fie de cel putin 16 GB (pentru Windows 10 32bit) sau 20 GB (Windows 10 64 bit). Aici s-ar putea sa fi gresit putin Microsoft, deoarece am testat o versiune Windows 10 Enterprise si spatiul ocupat este de doar 11 Gb, imediat dupa instalare, fara nici un alt program suplimentar. Bineinteles, spatiul liber va disparea in curind, la fel ca la orice alt Windows. Actualizarile, diversele programe instalate, system restore, toate acestea vor ocupa spatiul liber de urgenta.

In ceea ce priveste placa video, desi Windows 10 contine cel mai nou DirectX 12, sistemul functioneaza pe o placa video compatibila DirectX 9 / WDDM 1.0 sau mai noua.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test