Cum se instaleaza un driver manual

Da mai departe daca iti place:

best config queen soft software driver windows instalare manuala install setupDupa instalarea sistemului de operare Windows, pasul urmator este instalarea driverelor. Un driver este un mic program, un software, ce controleaza diverse piese din calculator.

Desi Windows instaleaza o parte dintre drivere automat, este recomandata instalarea completa a tuturor driverelor. Altfel, este posibil ca multe componente sa nu functione corect sau chiar sa nu functioneze deloc.

Majoritatea driverelor actuale beneficiaza de un program special de instalare – setup.exe, de obicei. Acesta instaleaza si configureaza in mod automat driverul respectiv.

Totusi, uneori, mai ales la driverele si componentele mai vechi, acest program de instalare automata nu este prezent. In acest caz, solutia este instalarea manuala a driverului respectiv.

Primul pas, dupa descarcarea driverului de pe Internet, este dezarhivarea acestuia. Operatiunea de dezarhivare se poate realiza direct din Windows sau cun un program special de dezarhivare (WinRAR sau WinZIP).

Efectuati dublu click pe arhiva, selectati toate fisierele, apoi le copiati intr-un folder nou.

best config queen soft software driver windows instalare manuala install setup 01

Pasul urmator este sa localizati fisierul de instalare. Acesta are extensia .inf. Daca nu aveti afisate extensiile, urmati acest tutorial.
Efectuati click dreapta pe fisierul Netrtle.inf, in exemplu nostru. Din meniul care apare, alegeti optiunea Install.
best config queen soft software driver windows instalare manuala install setup 02

In continuare, unele drivere este posibil sa mai prezinte unele mesaje sau optiuni. Pur si simplu apasati pe butoane de confirmare si continuare – arica Yes, OK, Next, Finish.

La final, este recomandat sa dati un restart la calculator, pentru finalizarea corecta a instalarii driverului.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test