Cum sa te joci jocuri Android pe calculator

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft android tableta smartphone ICS JB KitKat windows PC calculator tutorialAndroid este, la ora actuala, sistemul de operare cel mai raspindit pe tablete si smartphone-uri. Cota de piata Android este, in noiembrie 2013, de 43%, urmat la mare distanta de sistemul Apple – iOS, cu 20%.

Datorita acestei mari raspindiri si a faptului ca Android este un sistem deschis, ce permite dezvoltarea mai facila de aplicatii, sint disponibile peste 1 milion de aplicatii si jocuri, in mod oficial, prin intermediul Google Play.

Odata cu aparitia unor tablete foarte puternice, cu procesoare quad core, jocurile Android sint din ce in ce mai aproape de rivalele de pe calculatoare Windows.

Totusi, un mare neajuns este acela al pretului. O tableta foarte buna poate sa ajunga la preturi de peste 2000 – 2500 de lei.

La acest pret, se poate asambla un calculator de gaming bun, care are marele avantaj de a putea fi folosit in multe alte scopuri: editare si printare de documente, editare audio/video avansata, stocare de fisiere masive (in special fisiere video, descarcate de pe Internet sau filmate cu camera video HD). Deocamdata, tabletele nu prea exceleaza la aceste operatiuni, care sint realizate foarte bine de calculatoare.

Puteti sa folositi emulatorul BlueStacks pentru a juca aproape orice joc Android pe un calculator cu Windows.

Programul BlueStacks se poate descarca de aici, iar mai jos aveti un tutorial video de instalare a emulatorului pe Windows si a jocurilor direct din market.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test