Crysis 3 – gameplay

Da mai departe daca iti place:

best config queen soft crysis 3 joc shooter videoCrysis 3 este unul din cele mai bune jocuri din toate timpurile. Are o grafica superba si o atmosfera sonora perfect sincronizata cu actiunea si povestea jocului.

Deja la al treilea joc din serie, Crysis devine din ce in ce mia bun cu fiecare aparitie noua.

Jocul se desfasoara intr-un viitor destul de apropiat, in anul 2047, dar armele nu sint atit de diferite de cele din zilele noastre: pistoale, arme cu luneta, arcuri cu sageti explozibile, lansoatere de rachete. In schimb atmosfera jocului si puterile speciale ala nanosuit-ului (nano costum) sint de domeniul SF: invizibilitate, armura sporita, putere supra-dezvoltata – le puteti vedea pe toate in video-ul de mai jos.

Pentru a atinge asemenea performante grafice, jocul are nevoie de o placa video puternica: Gainward nVidia GeForce GTX650 cu 1 Gb de memorie video GDDR5 sau Gigabyte AMD Radeon HD7750 cu 2 Gb de memorie video GDDR3.

Pentru a putea juca Crysis 3 la rezolutie si detalii maxime, aveti nevoie de o placa video Gigabyte nVidia GeForce GTX670 cu 2 Gb de memorie video GDDR5 si interfata de memorie pe 256 bits sau Sapphire ATI Radeon HD7970 cu 3 Gb de memorie video GDDR5 si interfata de memorie de 384 bits.

De asemenea, procesorul trebuie sa fie corespunzator pentru aceste placi video puternice. Este recomandat un Intel Core i5 3470 quad core la 3.2 GHz sau un AMD FX X8 8350 octo core la 4 GHz.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test