Company of Heroes 2 – strategie din Al Doilea Razboi Mondial

Da mai departe daca iti place:

best config queen soft joc lupte strategie razboi modial Company of Heroes 2Company of Heroes 2 este un joc de strategie in timp real, publicat de Sega in anul 2013, fiind continuarea celui original, din anul 2006. d Jocul dispunde de misiuni single player, cit si multi player online.

Elementele jocului sint destul de reale. De exemplu, capturarea unei baze se face pe tot teritoriul acesteia, nu doar linga steagul ce marcheaza baza respectiva. Odata capturata o baza, puteti selecta una din cele 3 resurse: soldati, munitie sau combustibil. Atita timp cit baza este legata de celelalte ale jucatorului, acesta beneficiaza de resursa acesteia.

Sistemul de lupta este format din unitati active, ce pot fi controlate de jucator, plus actiuni de suport: bombardamente de artilerie sau aeriene. De asemenea, sint disponibile o multime de soldati controlati de calculator, ce urmeaza actiunile de baza ale unitatilor active.

Alte elemente de veridicitate ale jocului sint linia de vizibilitate (line of sight) – adica modul in care soldatii ataca inamicii, vizibili sau ascunsi dupa diverse obstacole, si sistemul meteo – de exemplu, o temperatura scazuta poate sa afecteze mobilitatea soldatilor, chiar sa duca la moarte prin degerare.

Luna aceasta – iunie 2014 – trebuie sa apara si continuarea jocului – Company of Heroes 2: The Western Front Armies – cu actiune concentrata asupra Frontului de Vest.

Cerintele de sistem pentru jocul de strategie Company of Heroes 2 sint medii, acceptabile ca pret – jocul merge fara probleme pe orice placa video din oferta actuala, fara sa intepeneasca si fara sa frameze. Procesorul potrivit pentru jocul Company of Heroes 2 poate sa fie orice model cel putin dual core, indiferent daca este de la Intel sau AMD.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test