Bound By Flame – RPG fantasy

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d rpg bound by flame fantasy demoniBound By Flame este un joc de fantezie RPG (role-playing game), aparut in anul 2014. Personajul principal al jocului este victima influentelor demonice si se confrunta cu eterna lupta dintre bine si rau.

Actiunea jocului se desfasoara intr-un decor potrivit pentru genul fantasy: castele antice, munti infricosatori, paduri intunecate, totul luminat de flacari si explozii spectaculoase. Grafica este una decenta, totusi fara mari pretentii pentru un joc aparut in 2014.

Atmosfera audio si coloana sonora sint realizate la un nivel mai ridicat, reusind sa balanseze grafica de nivel mediu.

Sistemul de joc RPG este bine implementat. Exista multe modalitati de personalizare si dezolvare a personajului si armelor, toate acestea fiind reflectate imediat pe ecran.

Cerintele de sistem ale jocului Bound By Flame sint acceptabile ca pret – functioneaza fara probleme pe orice placa video din oferta actuala, fara sa intepeneasca si fara sa frameze. Procesorul poate sa fie orice model cel putin dual core, indiferent daca este de la Intel sau AMD.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test