Black Friday – calculatoare ieftine – CIT Grup

Da mai departe daca iti place:

black friday bestconfig queensoft promotie discount reducere laptop CIT GRUP second hand secondhand refurbished reconditionat calculator desktopBlack Friday continua cu oferte speciale in fiecare zi. Astazi este rindul CIT Grup, o companie specializata in furnizarea de calculatoare si laptopuri ieftine, second hand si refurbished. Pe linga pretul foarte avantajos, aveti si alte avantaje: produsele sint verificate de specialistii firmei, deci nu veti avea surprize neplacute. Beneficiati de un termen de 60 de zile in care puteti returna produsele, daca nu sinteti multumit de calitatea lor. De asemenea, garantia standard pentru toate produsele este de cel putin 12 luni.

Prima oferta este un laptop Panasonic Toughbook CF-T8, cu procesor Intel Core 2 Duo U9300 la viteza 1.2 Ghz, memorie RAM de 3 GB, hard disk SATA de 120 GB, monitor de 12.1″  touchscreen – totul la un pret formidabil de 612 lei. Da, ati citi bine, un laptop model toughbook, adica super rezistent, pe deasupra si cu touchscreen, la doar 612 lei.

Pentru utilarea unui birou sau chiar prelucrari audio/video mai putin pretentioase (filmari personale din vacante sau evenimente, chiar filmari semi-profesioniste nunti si botezuri), va recomand un server DELL PowerEdge 2800, dual procesor Intel Xeon 3.2 GHz, memorie RAM 2 GB, doua hard-disk-uri de 73 GB SCSI foarte rapide montate in RAID,doua surse de 930 W – la pretul de 283 de lei.

Un alt laptop foarte ieftin, dar si performant in acelasi timp, este si modelul DELL Latitude E6400, cu procesor Intel Core 2 Duo P8400 cu frecventa de 2.26 Ghz, 2 GB de memorie RAM, hard disk de 80 GB HDD, display de 14.1″ – la pretul de 827 de lei.

O oferta foarte interesanta, cin categoria monitoare, este modelul Dell G2410t, de 24 inch, cu rezolutie full HD 1920×1080, timp de raspuns 5 ms. Pretul acestui monitor este de doar 350 de lei, mult mai mic decit al unor modele noi, comparabile ca si caracteristici.black friday bestconfig queensoft promotie discount reducere laptop CIT GRUP second hand secondhand refurbished reconditionat calculator desktop banner 2

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test