Battlefield Play4Free – shooter 3D online gratuit

Da mai departe daca iti place:

best config queensoft joc gratuit gratis 3d shooter Battlefield Play4Free impuscaturiBattlefield Play4Free este varianta online, gratuita si modificata a jocului Battlefield 2. Ambele jocuri fac parte din seria Battlefield, produsa de DICE si lansata de Electronic Arts.

Toate jocurile din serie au in componenta harti destul de intinse, din diverse medii – jungla, orase, zone de razboi. Putei sa conduceti diverse vehicule si un accent foarte mare este pus pe jocul in echipa.

Aproape fiecare din cele 11 jocuri din serie a beneficiat de unul sau chiar mai multe add-on-uri, ce adaugau harti sau arme noi.

Deoarece Battlefield Play4Free este bazat pe un motor grafic mai vechi, cerintele de sistem nu sint chiar atit de mari.

Practic, jocul poate sa functioneze foarte bine pe orice fel de procesor – orice tip de procesor modern este mai mult decit suficient pentru acest joc.

De asemenea, orice fel de placa video din oferta actuala este foarte buna pentru Battlefield Play4Free si poate sa suporte rezolutii si detalii mari, fara sa frameze si fara sa se intepeneasca.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test