Battlefield Hardline – de-a hotii si vardistii

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d shooter impuscaturi fps Battlefield HardlineBattlefield Hardline este cel mai nou shooter din seria Battlefield, aparut in 2015. Spre deosebire de tema militara din toate jocurile anterioare, personajul principal din Battlefield Hardline este un politist din Miami: Nick Mendoza.

Misiunile single player sint construite si prezentate sub forma de serial TV: fiecare misiune este denumita „episod”,unghiurile de filmare sint preluater direct dintr-un serial politist. Segmentele de film, de prezentare sint foarte lungi, uneori mult mai lungi decit actiuea propriu-zisa, controlata de jucator. Cind vreti sa iesiti din joc, este prezentat un scurt segment, de genul „in episodul urmator…”.

Jocul este disponibil pentru toate platformele majore ale momentului: Windows PCPlaystation 3/4 si Xbox 360/One. Pe linga modul de joc single player (alcatuis din 10 episoade), modurile multiplayer sint in numar de 6: Heist (Jaf), Rescue (Salvare), Blood Money (Bani insingerati), Crosshair (Tinta), Conquest (Cucerire) si Team Deathmatch (Echipe).

Jucatorul are la dispozitie un numar de 59 de arme si 20 de dispozitive specifice politiei. In timpul misiunilor pot fi folosit si citeva vehicule: masini, barci de viteza si elicopter, dar mult mai rar decit in precedentele jocuri.

Cerintele de sistem de sistem pentru shooter-ul Battlefield Hardline sint unele relativ medii, chiar daca este vorba despre un joc foarte masiv si aparut in anul 2015. Procesorul recomandat este orice model de la i3 dual core sau sau AMD X2 in sus. Placa video recomandata este una medie spre buna: nVidia GeForce GTX 2xx sau AMD Radeon HD 5xxx. Jocul 3D Battlefield Hardline functioneaza exclusiv pe versiuni Windows 64 bits (Vista, 7, 8 sau 10).

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test