Assetto Corsa – simulator de curse

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3D auto masini Assetto Corsa curse traseu simulatorAssetto Corsa este un joc de curse de masini, realizat de o firma specializata in simulatoare. Nu se compara cu celebrele Need for Speed, dar firma are deja traditie in realizarea simulatoarelor realiste de curse. Jocul pune accent pe customizare si mod-are. Este disponibil un editor de masini, care permite importul de obiecte 3D si realizarea oricarui tip de vehicul.

In joc sint disponibile in total 35 de modele de masini, de la 7 producatori: Ferrari, BMW, Lotus, McLaren, Pagani, KTM si Abarth. Cursele se desfasoara pe 7 piste: Autodromo Enzo e Dino Ferrari, Autodromo Nazionale Monza, Autodromo Internazionale del Mugello, Autodromo Vallelunga Piero Taruffi, Circuit de Spa-Francorchamps, Autodromo dell’Umbria, Silverstone. Pe linga acestea, sint disponibile zeci de masini si piste create de alti jucatori.

Realismul jocului este destul de mare, conducerea masinii corect pe pista este destul de dificila. Dupa cum puteti vedea si din video de mai jos, eu recomand jocul Assetto Corsa doar pasionatilor, avind in vedere ca nu am reusit sa duc o singura cursa la final.

Cerintele de sistem pentru jocul de curse Assetto Corsa sint unele medii, atit ca performanta, cit si ca pret. Jocul functioneaza bine pe orice fel de orice placa video din oferta actuala – singura cerinta este sa fie compatibila DirectX 10.1 (AMD Radeon HD 6450, Nvidia GeForce 210). Procesorul potrivit pentru acest joc cu masini este orice model dual core sau mai puternic.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test