Assassin’s Creed Unity – aventura la maxim

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d shooter aventura open world Assassins Creed UnityAssassin’s Creed Unity este cel de-al saptelea joc important al seriei Assassin’s Creed si unul dintre cele mai bune jocuri la ora actuala. Grafica excelenta si sistemul de joc sint punctele forte ale acestui joc.

Actiunea jocului are loc in Paris, imediat dupa Revolutia Francea, in anul 1789. Detaliile cu care au fost reproduse cladirile si atmosfera sint uimitoare, dar si foarte solicitante pentru calculator, astfel incit veti avea nevoie de o placa video puternica pentru a putea rula Assassin’s Creed Unity in conditii optime.

Pentru a fi in concordanta cu epoca prezentata in joc, sistemul de lupta se bazeaza, in special, pe sabii si arbalete. Armele de foc, pistoale si pusti sint foarte putine, in comparatie cu armele albe. In total, jocul dispune de o colectie impresionanta de aproximativ 90 de arme.

Un alt element foarte interesant este cantitatea foarte mare de personaje prezente in joc. In aproape orice zona a hartii veti intilni zeci si sute de oameni, cu care veti putea interactiona in timp ce incercati sa va strecurati prin multime. Totusi, aglomeratia poate sa aiba si neajunsuri, impiedicind personajul sa scape usor de urmaritori.

Dar, asul din mineca este posibilitatea de a escalada practic orice obstacol din joc, folsind miscari de parkour. Personajul poate sa mearga aproape exclusiv catarat pe garduri, cladiri, calesti si carute, felinare si orice alt obiect prezent in joc. In acest fel, se extinde foarte mult raza de actiune si modalitatile de a indeplini cu succes misiunile.

Cerintele de sistem pentru jocul Assassin’s Creed Unity sint unele destul de mari. Astfel, pentru un joc fluent, fara lag si fara intepeniti, este recomandata o placa video cel putin nVidia GeForce GTX 680 sau AMD Radeon HD 7xxx, R7 sau R9. Procesorul potrivit pentru Assassin’s Creed Unity se incadreaza in categoria de top – quad-core – Intel i5 sau i7, respectiv AMD Phenom sau FX.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test