Alan Wake – horror psihologic

Da mai departe daca iti place:

bestconfig queensoft joc 3d shooter impuscaturi horror Alan Wake American NightmareAlan Wake si Alan Wake’s American Nightmare sint doua jocuri horror, disponibile pentru consola Xbox 360 si Windows PC. Cele doua jocuri se incadreaza in genul supravietuire horror psihologic, beneficiind de o atmosfera intunecata si sumbra, mai ales primul din serie. Cel de-al doilea joc se indeparteaza putin de tema horror, avind mai mult elemente de umor negru.

Structura jocurilor este similara cu a unui serial TV, fiind impartite in mai multe episoade. Primul joc este impartit in 6 episoade principale, plus inca 2 add-on-uri; cel de-al doilea este alcatuit din 3 acte, in total avind 9 capitole.

Spre deosebire de alte jocuri, Alan Wake aduce o serie de elemente noi in desfasurarea actiunii.

Nivelul de sanatate este putin diferit de alte jocuri. Nu exista truse sanitare sau mincare sau alte obiecte care sa refaca sanatatea personajului. In schimb, aceasta se regenereaza in momentul in care personajul sta sub o lumina puternica. Bineinteles, acestea nu sint disponibile pe tot parcursul episoadelor, deci trebuie sa aveti mare grija cum va strecurati pe linga inamici.

Armele de foc, diverse modele de pistoale si pusti, nu au o tinta clasica, sub forma de cerc sau cruce. In schimb, lumina lanternei este si tinta pentru arme. Aceasta poate fi focalizata mai precis pe un inamic si il afecteaza pe acesta, dar consuma si mai multa baterie. Ca norocul, bateriile se incarca singure, bineinteles daca inamicii va dau un scurt ragaz, ceea ce nu se intimpla foarte des.

Coloana sonora este foarte bine alcatuita, sunetele contribuie din plin la atmosfera horror a jocului.

Cerintele de sistem pentru jocurile horror Alan Wake si Alan Wake’s American Nightmare sint unele medii, acceptabile ca pret. Placa video recomandata este, practic, orice model din oferta actuala, iar jocurile functioneaza bine, fara intepeniri si fara frameuri. Procesorul poate sa fie orice model cel putin dual core, indiferent daca este de la Intel sau AMD.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test