3 avantaje pe care le avem la achizitia unui laptop second hand

Da mai departe daca iti place:

3 avantaje pe care le avem la achizitia unui laptop second hand

In momentul in care vrei sa iti cumperi un nou laptop, este recomandat sa analizezi toate detaliile importante, de exemplu scopurile in care va fi echipamentul utilizat, dar si la suma de bani pe care o ai la dispozitie pentru achizitionarea unui laptop.
In cazul in care nu dispui de un buget mai mare, o solutie perfecta o reprezinta achizitionarea unui laptop second hand. Acestea prezinta o multime de avantaje, dintre care cele mai importante sunt:
1. Pretul. Pentru un utilizator care alege sa cumpere un laptop second hand, principalul avantaj si criteriul numarul 1 dupa care se orienteaza il reprezinta pretul, care poate fi mai mic cu pana la 50% fata de un laptop nou cu specificatii identice. De exemplu, daca un laptop nou-nout cu un procesor dual-core, cu 2-4 Gb memorie Ram si un HDD de 320-500 Gb costa in magazin aproximativ 1000 de lei, un laptop second hand cu o configuratie asemanatoare va costa pana in 500 de lei.
2. Garantia. Daca decizi sa achizitionezi un laptop second hand de la o firma specializata de comercializare de laptopuri second hand, vei primi cu siguranta un certificat de garantie pentru o perioada de minim 12 luni.
Exista comercianti care ofera si 24 de luni garantie sau chiar posibilitatea de a cumpara garantie extinsa. Asadar, aveti siguranta ca laptopul second hand achizitionat nu se va defecta in cateva luni, iar in situatiile in care acesta prezinta defecte, exceptand situatiile care nu fac obiectul garantiei, cum ar fi spargerea display-ului sau varsarea de lichide in interior, sunteti asigurat prin garantie.
3. Livrare gratuita. Tot mai multe firme specializate in comercializarea de laptopuri second hand ofera livrare gratuita la o achizitie ce depaseste o suma stabilita de ei, de obicei 200-300 de lei, si chiar posibilitatea de a primi un cadou din partea acestora, care in functie de suma de bani investita, acesta variaza intre un mouse, stick de memorie sau o geanta pentru laptop.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Free WordPress Themes | Thanks to Download Premium WordPress Themes, wordpress 4 themes and Free Premium WordPress Themes

Website Security Test